0

Д ъщерята на разстреляния бизнесмен Фатик - Александра Тюркмен с откровенна изповед за смартта на баща си, за любовта и трудните моменти в живота. Александра открито разказа, че се е завърнала в България заради пандемията от коронавирус, но е решила да остане в родината си в името на любовта. 

“Любовта беше истинската причина да остана в София. Това беше от онези изпепеляващи и бурни любови. Беше сложна. От скоро не сме заедно с човека Х. Няма да кажа кой е той”, лаконична бе наследницата на Фатих в ефира на NOVA.

На въпрос какъв тип мъже харесва, Александра заяви, че предпочита да остави лошите момчета зад гърба си. 

“Със сигурност добрите момчета. Етапът с лошите мисля да го оставя назад във времето, тъй като преди бях само по лошите. Факт е, че са интересни, има адреналин, домапамин и всичко останало, но в крайна сметка вече като по-зряла жена със сигурност добрите”, каза тя. 

Запитана дали последната й връзка е била с лошо момче, Александра отговори: “По-скоро не е добро”. 

Александра определя престоя си в Ню Йорк като един от най-трудните моменти в живота си след загубата на своя баща. Тюркмен заминава за Голямата ябълка по настояване на своята майка, след като мечтата й да бъде актриса се проваля. 

“Първите шест месеца бяха ужасни. Сега се смея, но няма какво да се лъжем, тогава имаше моменти, в който си казвах “Мамо, мразя те”. Трудно е, когато си бил вкъщи, имал си икономки и шофьори, лиготия до някаква степен, и изведнъж на 22 години в Ню Йорк. Никой не те познава и ти не познаваш никого. Един лев не си изкарал сам. В момента съм ужасно благодарна на майка ми, че ме отряза тотално, защото, ако тя не беше направила това, щях да съм същото онова момиченце, което бях. Със сигурност вече знам значението на парите, как се изкарват, знам какво е да си точен, знам какво е да си отговорен, да уважаваш себе си и хората около теб. Това за мен е най-голямата школа в моя живот”, признава тя. 

“Майка ми нае студио в Ню Вилидж, където има много студенти и млади хора, но Ню Йорк е много мръсен град. Една вечер, когато се прибрах имах мишка, цяла нощ не съм спала, чувах как църка и обикаля. Беше ужасно”, спомня си Александра.