0

М алкия близнак от „Под прикритие“ – актьорът Венци Янков, сега гони извънземни нашественици. Актьорът Венцислав Янков влиза в киновселената на „Марвел“ за сериала „Тайно нашествие“ и там е в ролята на капитан от службата, която се занимава с извънземните атаки. А шеф му е Самюел Джаксън, който продължава ролята на Ник Фюри. Този път в сериала на „Дисни+“, смятан за един от най-хитовите в световен мащаб през сезона.

Герой

Това е първият проект със супергерои, в който БГ актьорът участва. И влиза във вселената на „Марвел“ наред с Отмъстителите, Спайдърмен, Железния човек. Пред специализираното издание „Комик бейсикс“ Янков заявява: „Всяка роля, която играя, е различна за мен, защото ми позволява да изразя част от себе си, която често е непозната дори за мен самия. Това е и красотата на актьорската професия - възможността да дадеш живот на другото „Аз” в теб. Във всеки човек има много за разкриване. В този смисъл ролята ми в „Тайно нашествие“ е различна, но ми помогна да разкрия друга част от себе си“.

Част

Янков споделя: „Да бъда част от този проект беше изключителна чест за мен. Да бъда сред едни от най-добрите актьори на нашето време като Самюел Джексън, Оливия Колман, Емилия Кларк, Бен Менделсон и много други беше огромно предизвикателство и чест за мен. Бях изключително горд да играя с една от най-значимите и прекрасни актриси в световното кино Оливия Колман! Благодаря на Бог и Marvel Studios, че предоставиха на мен и моя агент Патрик Уорингтън тази възможност. Вярвам, че Бог вярва в мен и че най-доброто предстои!“. След това заявява, че не би отказал нов проект на „Марвел“, ако му предложат. И накрая твърди, че е направил сценарий за филм с работното заглавие „Дуел“ и с агента си иска да го осъществи.

Вече „Телеграф“ писа, че в сериала „Тайно нашествие“ с важна роля участва и БГ актрисата Ирмена Чичикова.