0

Х оливудската актриса Нина Добрев аплодира българската моделка Яна Карапаунова по време на ревю в Париж.

18-годишната красавица е единствената родна манекенка, която се включи в приключилите вече ревюта за откутюр колекциите във френската столица. Софиянката се разходи по котешката пътека, представяйки новите облекла на нашумелия френски бранд Patou.

Нина Добрев разговаря с главния дизайнер на бранда Patou Гийом Анри.

 Нина Добрев разговаря с главния дизайнер на бранда Patou Гийом Анри.

Полиглот

От първи ред нашето момиче бе аплодирано лично от Нина Добрев, която присъства на дефилето заедно с още куп звезди. Шушука се, че звездата от „Дневниците на вампира“ ще носи тоалет на френския бранд по време на церемонията по раздаването на оскарите. За кратко време Яна, която е модел на „Ивет фешън“, постига главоломен успех и вече има контракти със световната модна агенция IMG, които я представляват в Париж, Милано и Лондон. Освен това има свои агенции в Испания, Япония и Южна Корея, а от 2024 г. ще бъде част и от модния елит в Ню Йорк. Яна е родом от София, висока е 1,76 м и е истински полиглот, говори свободно 4 езика.

Яна Карапаунова на ревюто

 Яна Карапаунова на ревюто
Ивет фешън

Изложба

Специално за „Телеграф“ Яна сподели, че в момента е в Антверпен, тъй като е наета да заснеме цялата нова колекция на нашумелия белгийски дизайнер Дрес ван Нотен. „Щастлива съм, че отново работя с него, изключителен дизайнер и новатор в света на съвременната мода”, категорична е Карапаунова. След Белгия Яна лети веднага за Париж, където стартират кастингите за Седмицата на модата във френската столица, които ще представят колекциите прет-а-порте. Заради натоварения си график Яна все още не е сигурна дали ще успее да присъства на голямото парти в края на месец май в София, което ще отбележи 30-годишния юбилей на модна агенция „Ивет фешън“. „Телеграф“ научи, че освен рождения ден от модната централа подготвят голяма изложба, която се очаква да бъде експонирана в центъра на нашата столица.