0

П оп певицата Ариана Гранде пусна в Тик-Ток 3-минутно видео, в което говори откровено за своето състояние, психично здраве и външен вид.

Поводът 29-годишната звезда да се пусна с обяснение в социалната мрежа е, за да даде отговори на въпросите, възникнали около рязкото й отслабване, състаряване и лош външен вид, според феновете й, за което „Телеграф“ писа, след появата на шокиращи снимки.

Ариана Гранде неузнаваема, ще ви настръхне косата като я видите! (СНИМКИ)

"Изглежда остаряла и болна", "Какво се случва с Ариана? Надявам се, че е добре", "Човек, изглежда плашещо отслабнала и изтощена", гласят само малка част от коментарите към папарашките снимки по-долу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Не го правя често. Не го харесвам. Не съм добра в това. Но просто исках да обърна внимание на притесненията ви относно тялото ми и да поговорим малко за това какво означава да си човек", започва Ариана, която в момента участва в снимките на филмовата адаптация на пиесата „Wicked“, представяна многократно на сцената на "Бродуей".

„Има много различни начини да изглеждате здрави и красиви. И лично за мен тялото, с което сравнявате сегашното ми тяло, беше най-нездравословната версия на тялото ми“, продължава тя.

„Бях на много антидепресанти и се хранех лошо, бях в най-лошия момент от живота си, когато изглеждах по начина, по който смятахте, че съм била здрава“, обобщава звездата.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Певицата, носителка на Грами, призова феновете си да бъдат по-внимателни към хората и телата им, защото не знаят кой през какво преминава в даден момент от живота си.