0

Б ританският модел Кара Делевин разказа за тежката борба, която води със злоупотребата с алкохол и наркотици, която започнала, когато била еднва на 7 години.

Миналата година Делевин шокира феновете си, след като беше заснета е неадекватно състояние на летище в Лондон. Тя разказа в интервю за „Vougue”, че проблемите й започнали още в детството. „Събудих се в къщата на баба ми с махморлук. Бяг само на 7 и изпих няколко чаши шампанско“, каза тя.

Делевин започнала да приема лекарства на 10-годишна възраст, заради безсъние. Тя също така е диагностицирана с диспраксия – състояние, което засяга координацията. „Това беше началото на проблемите ми с психичното здраве и самонараняването“, продължи Кара и обясни, че това е довело до множество форми на терапия.

На 15 години тя претърпява емоционален срив и скоро й предписват антидепресанти, които „спасяват живота й“. Тя разказа още, че се е самонаранявала, като е удряла главата си в дърво, за да се опита да се „нокаутира“. В най-ниската си точка Делевин дори обмисляла да се самоубие.