0

В секи човек носи някаква странност, която най-често проявява пред близки и приятели. За холивудските знаменитости обаче няма скрито - покрито и дори най-съкровените им тайни или черти от характера стават достояние за много хора. Ето осем холивудски звезди и техните чудатости.

Алиша Силвърстоун

gettyimages

Актрисата има нетрадиционен подход, що се отнася до храненето на сина й Беър. Когато момченцето било на около годинка, тя го хранела от своята уста в неговата - подобно на птиците и техните малки.

thekindlife.com

Граймс

gettyimages

През 2018 г. певицата, родена Клеър Боушер, сменя името си на просто Си, като дори държи да се изписва с малка буква и в италик.

Кейти Пери

gettyimages

Певицата не се притеснява да сподели за своята странна мания. Тя събира кичури коса от своите приятели. Тя разказа за случка по време на наградите “Грами”, когато делила гримьорна с Тейлър Суифт и Майли Сайръс и ги помолила да ѝ заделят малки кичури от косите си. 

Хю Джакман

gettyimages

Преди да се превъплъти във Върколакът от “X-Men”, Хю Джакман имал друга роля - тази на клоуна Коко.

Парис Хилтън

gettyimages

Не е тайна, че модната икона и риалити звезда обича да глези своите домашни любимци. В туит тя показа имението, което е построила за своите кучета - двуетажна къща с климатик, отопление, дизайнерски мебели и полилеи.

Никълъс Кейдж

gettyimages

През 2007 г. актьорът се надпреварвал с Леонардо Ди Каприо в закупуването на динозавърски череп на стойност 270 000 долара. В крайна сметка Кейдж предлага по-висока цена от Ди Каприо и става собственик на колекция от странни, но скъпи артефакти.

Лейди Гага

gettyimages

Екстравагантната певица озадачи още повече своите фенове, този път не с интересна визия, а с инвестиция. Тя закупи оборудване за засичане на духове на стойност 31 000 долара. По думите й целта била да хване дух на име Райън, който я преследвал по време на турнето й.

Джулия Робъртс

gettyimages

Усмивката на актрисата е една от най-запомнящите се в Холивуд. Нищо чудно, че тя е решила да я застрахова за скромните 30 млн. долара.

* Източник: NOVA