О т спасителка на плажа Памела Андерсън стана продавачка на кисели краставички. Холивудската икона пусна лимитирана серия кисели краставички „Pamela’s Pickles“ в партньорство с уелнес бранда Flamingo Estate.
В СТИЛА НА СТАРИЯ ХОЛИВУД: Ефектното завръщане на Памела Андерсън!
Идеята стъпва върху семейна рецепта – вдъхновена е от награждаваните туршии на пралеля ѝ Ви и е включена в кулинарната ѝ книга „Обичам те: Рецепти от сърцето“. „Произхождам от дълъг род с любов към киселите краставички“, казва Андерсън пред WWD.
ЛЮБОВТА Е ВЪВ ВЪЗДУХА: Памела Андерсън разкри новата си връзка на червения килим! (СНИМКИ и ВИДЕО)
В буркана остават класическите копър, горчица и чесън, но идва и личният подпис на Памела – сушени розови листенца. „Обожавам ядливи рози и често ги ползвам. Искам лека пикантност и добра хрупкавост. Ям ги направо от буркана“, признава тя. От Flamingo Estate добавят гурме усукване: розов пипер, чили гуахильо, пушена морска сол и регенеративно отгледан органичен еспелет. Резултатът: сладко-люта хапка с флорални нюанси и зеленчукова дълбочина.
Памела Андерсън отново на 20! (СНИМКИ)
Любовта ѝ към домашното не е поза. Откакто преди 30 години купува имота на баба си, Памела поддържа шест зеленчукови градини. „Станаха като футболно игрище. Споделям цветя, зеленчуци, туршии, консервирани домати и конфитюри. Пека и квасен хляб – заземява ме“, казва актрисата.
И най-важното: целият приход от „Pamela’s Pickles“ отива за California Wildlife Center – нестопанска ветеринарна болница, която ежегодно лекува хиляди диви животни.