1

С офи Маринова се сдоби с корона от злато и камъни по поръчка.

Кралският аксесоар й бил подарен на рождения ден преди няколко вечери от колегата й Меди, с когото възроди вечния си хит „Стари рани“, както и от организаторката на концерти Сашка, казаха запознати пред „Телеграф“.

15

Короната е дело на дизайнерска фирма, специална поръчка е и у нас няма друга такава. „За кралицата – корона“, била идеята на Меди и Сашка. Самия рожден ден Софка не смятала да празнува пищно, затова повикала много тесен кръг роднини и приятели. Събрали се 15 души, „с които е в добро и лошо, не е планирала и не е искала пищно тържество“, казаха източници на „Телеграф“.

Короната до телефона и златния микрофон на Софи

 Короната до телефона и златния микрофон на Софи
Instagram

Син

Синът на Ромския славей - Лоренцо й подарил почивка в чужбина, на топло място, защото напоследък много напрежение се стоварило върху майка му. Тези дни той бе забелязан с красавица, в това число и на рождения ден на Софка. Тя му била приятелка от преди, но не можело да се каже, че има официална изгора. Що се отнася до дрогата, която бе намерена в колата, в която бе и Лоренцо, пиарът на Софи Маринова - Тодореско Неделчев заяви, че младежът не е наркоман и никога не е употребявал дрога. Може да е пушил преди марихуана, но не е шмъркал.

В момента Софи Маринова няма гадже. Зарината е от работа, подготвя нови песни и клипове, някои ще бъдат видени още тези дни преди Коледа.