0

Н осителят на „Оскар” Шон Пен обяви в интервю за „Ню Йорк Таймс”, че слага край на връзките си с жени, защото му било писнало да наранява и да бъде нараняван. „Свободен съм и искам да остана свободен, докато умра. Ако трябва да избирам дали да започна нова връзка, или да си остана свободен, категорично избирам свободата. Няма да позволя сърцето ми да бъде разбито още веднъж”, казва актьорът.

Криза

Шон Пен още не може да се възстанови от провала на последната си връзка с украинската актриса Олга Каротяева. Двамата се запознаха по време на многобройните пътешествия на Пен до Украйна, по времето на които той засне филм за руското нашествие от 2022 г. Двамата изглеждаха влюбени и Пен дори твърдеше, че е спрял алкохола и е станал примерен мъж. Той бил извънредно внимателен, защото пиянските му изцепки били в основата на третия му провален брак с актрисата Лейла Джордж. „Бях много лош с нея и постоянно я наранявах“, признава Пен. По тази причина бракът просъществувал само две години. Преди нея Пен бе женен за Робин Райт, от която има две деца, а първата му сватба бе с певицата Мадона.

На дъното

Пен заявява, че освен провалите в личния живот, не може да открие нито една роля, която си струва да изиграе. Последната му голяма е отпреди 15 години, когато се превъплъти в образа на първия политик - открит гей – Харви Милк. „Много време мина оттогава и много неща се влошиха. С днешна дата е абсурдно да играя гей, защото тази тема е безкрайно преекспонирана и предъвкана”, коментира Пен.