0

А ктрисата Ким Катрал, известна най-вече с ролята си на Саманта Джоунс от сериала "Сексът и градът" направи изненадващо признание. В подкаста на "Women's Prize for Fiction" Катрал сподели, че с партньора й дълго време правели опити да се сдобият с деца.

„Беше 1998 г. и аз на практика се превърнах в научен експеримент... Трябваше да правим секс в точно определено време... Просто нямаше начин да остана добро емоционално и физическо здраве, и на всичкото отгоре да работя по 19 часа на ден", каза Ким. По това време актрисата е на 41 години, а снимките на хитовата поредица "Сексът и градът" тепърва започвали. 

"Трябваше да взема решение за собственото си добруване. Харесвам работа си, защото тя е като паспорт за независимост и свобода. По това време мисълта, че вече съм прехвърлила четиридесетте и сценариите, написани лично за мен намаляваха, ме измъчваше. Вече не минавах за млада дама и все по-неопитни момичета посещаваха филмовите кастинги, и получаваха ролите, които исках. След дълги размисли стигнах до извода, че не желая да създам потомство. Можех да направя всичко, което лекарят ми препоръча и пак да се проваля, така че за мое добро реших да намеря друг начин да се реализирам като родител. Мисля, че това беше моментът, в който реших, че не искам да имам деца", призна Катрал.