0

З а втора поредна година най-успешната българска актриса в Холивуд оглавява класацията на Forbes. Актрисата специално благодари за първото място в социалните мрежи.

През изминалата година Бакалова се възползва от шеметния успех на „Борат 2“ и успя да начертае следващите си професионални стъпки.

Тя е част от каста на новия филм на Marvel „Пазители на галактиката“, изпълнява главната роля и е копродуцент на романтичната комедия Honeymoon, която излиза по кината през декември. През изминалата година участва в още два филма, а за 2023-та ѝ предстоят роли в лентите Fairyland и Unfrosted: The Po-Tart Story, който се продуцира за Netflix. Актрисата е продуцент и участва в новия български филм „Триумф“.

Бакалова бе начело на комисията, която избра българското предложение за „Оскар“, ще бъде и част от журито на Американската филмова академия по избор на Оскарите.

Веднага след знаменитата актриса са поставени: Григор Димитров, Христо Стоичков Иван и Андрей и Магърдич Халваджиян. В класацията са включени още Азис, Галена, Евелин Костова, Димитър Рачков, Силвена Роу, Теодор Ушев, Лили Иванова и др.

Според критериите на Forbes в класацията на знаменитостите влизат: спортисти, тв водещи и продуценти, актьори и режисьори, музиканти, писатели, модели, инфлуенсъри, които имат присъствие и извън онлайн пространството.