0

65-годишната Шарън Стоун сподели в социалните мрежи корицата на последния брой на британското списание Puss Puss (лъскаво издание за хора, които обичат котки).

Звездата от „Първичен инстинкт“ застана пред камерата във визия, избрана за нея от стилистката Парис Либив. Актрисата позира в прилепнала дънкова риза с дълбоко деколте и бикини, обути върху мрежест чорапогащник, а на фигурата й може да завидят много манекенки. Фотограф е Бранислав Симончик.

Наскоро Шарън даде интервю за People, в което обясни какво й помага да поддържа форма и да предотврати повторен инсулт. Според звездата тя е говорила малко за опита си, но сега всичко се е променило. "Дълго време исках да се преструвам, че всичко е наред с мен. Имам нужда от осем часа непрекъснат сън, за да подейства лекарството и да нямам гърчове", призна Стоун, цитирана от БГНЕС.

Според звездата сега тя има инвалидност, така че рядко е канена на снимки. Актрисата разказва, че за първи път след инсулта е заеквала, имала проблеми със зрението и често имала пропуски в паметта. Трябвали й седем години, за да се възстанови.