0

Е дин от най-желаните ергени на Холивуд певецът Шон Мендес отново е свободен и си търси половинка, съобщава etonline.com. Красавецът бе забелязан да купонясва без жена до себе си по плажовете на Ибиса. Шон демонстрира перфектна форма за радост на фенките си.

Раздяла

Говорител на звездата потвърди, че връзката му с певицата Камила Кабело е окончателно прекратена. Двамата се събраха за първи път при заснемането на клипа към общия им хит „Сеньорита“. Последва тежка раздяла, но в началото на тази година те се събраха и всички спорни моменти изглеждаха изчистени.

„Шон и Камила вече не са заедно. Те се опитаха да възстановят връзката си, но за съжаление очевидно сега не е подходящото време за това. Всеки от тях пое по своя път в преследване на нови творчески предизвикателства“, се казва в официалното изявление до медиите.

За последно двамата бяха видени заедно на концерт на Тейлър Суифт през юни. Тогава те танцуваха, забавляваха се и изглеждаха по-влюбени от всякога. Но само няколко дни по-късно се появиха информации, според които пословичната ревност на Камила е довела до поредния скандал.

Край

Това не е първата раздяла на двойката, но може да се окаже последната. Предишния път те скъсаха през ноември 2021 г. Причина за раздялата беше флирт на Камила с Остин Кевич, който прерасна в бурна връзка. Всичко приключи през пролетта на тази година, когато Камила се завърна при Шон и двамата отново заживяха заедно.

При повторното събиране Мендес беше много предпазлив. Той разреди ангажиментите си и започна да обръща повече внимание на здравето си. „Наближавам 25 и животът ми е все още объркан. Много обичам жената на моя живот, но и музиката, и природата. Всички тези три неща са в сърцето ми“, заяви тогава Мендес. Точно намесването на екологичната кауза вероятно се е оказала пречка пред връзката на Шон и Камила. Той е роден в Торонто и е взел присърце големите пожари в Канада, които го вдъхновили за няколко песни. Този негов завой обаче не бил споделен от Камила. Отношенията между двамата се обтегнали и в крайна сметка се стигнало до раздяла.