0

Г оляма част от родните изпълнители се изнесоха под наем на Черноморието, където им е по-лесно да съчетават нощните си изяви по клубовете с плаж и кратка почивка. По-голяма част от тях избраха южната част, като най-много звезди и тази година има в Слънчака. 

Лукс

Най- луксозното жилище там определено притежава Азис. Той е наел цяла вила, която непрекъснато показва по сторита в социалните мрежи, с огромен басейн и приказна зеленина. Феновете му дори се шегуват, че с палмите прилича на някой скъп турски курорт, но не и на Слънчев бряг.  Съвсем наскоро гост му бе колегата му Меди.

Меди и Азис 

 Меди и Азис 
Инстаграм

„Моят брат Меди реши да дойде да ме види в къщата ми на морето. Обеща да ме заведе на вечеря, но изненада, наистина беше мегаяко. Обожавам го. Дори спря на бензиностанция, за да ми купи нещо. Отидохме да хапнем в Св. Влас. Пуших наргиле за първи път в живота си“, обясни Азис във видеоклип в личния си профил в Инстаграм. Краля на попфолка прекарва целия сезон в огромна вила с басейн и често негови близки го посещават. Той споделя редица клипове с приятелите си и как точно се забавляват. В друго видео показа как приготвя кифлички без брашно за любимата му Галена. Тя също се бе погрижила за него и му донесе пълни торби с морски дарове. 

Азис във вилата 

 Азис във вилата 
Инстаграм

С апартаменти в Слънчев бряг могат да се похвалят Галин и Емануела. Те си наемат от доста години жилища край морето. И ако Емануела редува Св. Влас и Слънчака, то Галин твърдо е окупирал втората локация, като често при него са изпълнителите му от „Алфа мюзик“. Без наеми лятото прекарва неговата певица Лидия, която си е родом от Бургас и така успява и да прекара малко време със семейството си.

Галин 

 Галин 
Инстаграм

От година тя е в интимна връзка с колегата си Наско Колев, така че има къде да нощува като участията й са в посока Варна. 

Дружки

Софи Маринова се радва на изключително интензивно лято с 25 участия на месец в нощни клубове. Изпълнителката все пак успява да си открадне време и сред многобройните си концертни изяви използва всеки свободен миг за почивка и релакс заедно с най-близките си.

Софи Маринова с Мария и Лоренцо

 Софи Маринова с Мария и Лоренцо
Инстаграм, Фейсбук

За да успява с многобройните си ангажименти през летния сезон, Маринова е наела няколко луксозни апартамента в петзвезден хотел в Слънчев бряг, а заедно с нея са синът й Лоренцо и неговата половинка Мария. Всички са в затворени комплекси, които предлагат тузарско обслужване. 

Приятелката й и колежка Преслава пък предпочете да отседне със семейството си в Созопол. Там прекарва летните месеци с дъщеря си Паола и половинката си Павел, като често и малката посещава изявите на майка си, когато са в ресторанти и са от по-ранен час. 

Участия

Изпълнителят Илиян Бойд също прекарва по-голяма част от лятото на морето, за да е по-близо до сцените по курортите. Той си е наел апартамент в Бургас, където много често компания му прави неговият син Ицо. Програмата на Илиян е препълнена и буквално всеки ден радва феновете си от различна сцена.

Илиян Бойд с приятел

 Илиян Бойд с приятел
Инстаграм, Фейсбук
 

Еми Стамболова пък е в Приморско. „Аз съм на Българското Черноморие и няма да се откажа от него. Трябва да се дава шанс на хората, които работят тук. Имам участия почти всеки ден. Страната ни е уникално красива с море, планини, не всичко е 100% перфектно, но за нищо не давам българския пясък и море пред тези в чужбина. Има много хубави плажове по света, но мисля, че трябва да даваме шанс и на хората и местата тук“, категорична е тя. 

Еми Стамболова на рождения си ден в Приморско.

 Еми Стамболова на рождения си ден в Приморско.
Инстаграм, Фейсбук

Певицата има участия по морето и затова избра да чества рождения си ден на 30 юли с най-близките в Приморско. „Голямото празненство ще бъде през октомври, защото сега всички са по почивки, работа и т.н. Затова през средата на октомври ще направя голямото парти“, разказва звездата.