0

Е кип на „Телеграф“ видя Камен Воденичаров да се забавлява на караоке парти в заведение на родното Черноморие.

Той не само присъстваше на купона, но бе и главно действащо лице, като буквално не пусна микрофона.

Талант

Камен се забавляваше от сърце в приятелска компания и по всичко личеше, че е в отлично настроение. Той изпя няколко песни, като демонстрира талант, познат на повечето от почитателите му, така че никой от присъстващите не се изненада на перфектните му изпълнения, а само го аплодираха бурно. Открай време Воденичаров се изявява и в песни, като и до днес за най- големия му хит е сочена песента „Не съм избягал“, създадена по време на шоуто „Каналето“. С Deep zone също създадоха емблематичното парче „Ела, изгрей“.

Футбол

Когато не е на работа, водещият обича да разпуска освен с музика и с футбол. Той е един от най- запалените привърженици на ФК „Левски“ и ситуацията в момента около любимия отбор го натъжава.

Камен Воденичаров: С тези разделения вървим към зоната на здрача! Иска ми се да се вкопчим в битката за титлата, но ми се струва, че това е далечна химера

“В това финансово състояние, което се намира тимът, е нормално да няма нови играчи. Работата ми се струва, че не е добра. Решението и на фракциите да бойкотират Наско Сираков мисля, че няма да доведе до нищо добро. Отново се запътваме към зоната на здрача. Тлее конфликт, който не знам как ще бъде разрешен. Тъжно е, че онази еуфория и единство от преди две-три години изчезна”, разочаровано сподели Камен пред „Мач Телеграф“.