0

Ш акира се наслади истински на кервана на Формула 1 с неговия блясък и знаменитости при преминаването му през Флорида, където тя се премести с децата си след травматичната раздяла с Жерар Пике.

Колумбийката се включи в шествието на знаменитостите за Гран при на Маями, сред които бяха Том Круз, с когото бе снимана, а също Вин Дизел, Илон Мъск и Джеф Безос, ако трябва да се изброят най-тежките портфейли.

А зорките фенове заснеха нейната вечеря с едно от най-големите имена във Формула 1 – 7-кратния световен шампион Люис Хамилтън, който с нея се утеши за 4-ото си място в Маями.

Двамата бяха засечени в баровския ресторант „Чиприани“ да се забавляват от сърце, като някои обявиха вечерята им за специална среща в тежък момент за певицата, която бе в черен тоалет с гол гръб.

Шакира, която бе премирана от сп. „Билборд“ за „Жена на годината“, не пропусна да насочи към Жерар Пике поредна отровна стреличка със следното послание: „В живота на всяка жена идва момент, когато тя вече не зависи от другиго, за да се уважава или приема такава, каквато е. И вече няма толкова голямо значение дали някой й е верен или не, това, което е важно е дали ти оставаш вярна на себе си!“