0

П опфолк звездата Лидия обикаля столичен мол в компанията на неизвестен мъж. Екип на „Телеграф“ засече блондинката подръка с непознатия в късните часове на деня. Двамата обикаляха търговския център, като последната им спирка бе бюро за обмен на пари. 

Любов 

Лидия и спътникът й излязоха от шивашко ателие, след като певицата остави няколко свои дрехи за корекция. Блондинката, видимо в добро настроение, хвана подръка мъжа и двамата се отправиха на кратка разходка по магазините. Лидия за момент се опита да се скрие от погледите на малкото останали посетители на търговския център, като постави на главата си черна качулка. Въпреки това не остана тайна за минувачите, като един-двама поискаха снимка с нея. През цялото време певицата разказваше някаква забавна история на компаньона си, който не спираше да се смее. Накрая двамата спряха пред бюро за пари. Каква сума обмени певицата не знаем, но чакането на опашката беше изпълнено с много смях.

Компания

Това, че Лидия бе в компанията на друг мъж в мола, постави наново въпроса заедно ли е тя с изпълнителя Наско Колев. Припомняме, че няколко пъти се появи информация, че звездната двойка е разделена. Двамата обаче така и не потвърдиха официално във връзка ли са или не. 

Лидия обикаля с тайнствения мъж мола.

 Лидия обикаля с тайнствения мъж мола.
Телеграф