0

П ластичен хирург е обвинен, че превърнал своята приятелка в секс робиня, подлагайки я на зверско насилие. Той я оперирал без упойка след побой в опит да скрие посинялото й лице.

40-годишният Амар Махмуд, работещ на Пето авеню в Ню Йорк, е смял от бой 25-годишното си гадже Мая Уилоу Сиас, разбивайки дясната й очна ябълка. Искът срещу него заради безпрецедентното насилие е за 10 милиона долара, съобщи New York Post.

Красавицата, която се изявява като певица и модел, твърди че пластичният хирург я е завел тайно в своя медицински център, където е инжектирал вещество около все още подутото й око. Това била мъчителна процедура, извършена без упойка, се посочва в иска.

Мая Сиас, имаща еротична фотосесия за мъжкото списание Maxim, твърди, че Махмуд е насилник, злоупотребяващ с наркотици и алкохол, който се крие зад фасадата на грижовен пластичен хирург.

Тя също така вярва, че Махмуд е пребивал и малтретирал други жени - обвинение, което се потвърждава и в съдебно дело, заведено през 2014 г. от бившата съпруга на лекаря.

Сиас и Махмуд са имали 9-месечна връзка след запознанство на яхтено парти в Маями. Още тогава той опитал да я накара да правят тройка с него и тогавашната му приятелка, но красавицата отказала. Въпреки това останала очарована от него и продължила да поддържа връзка.

Малко след това тя пристигнала в Ню Йорк за работа като модел и след вихрена среща, която включвала вечеря, започнала връзка с него, се посочва в обвинителния акт.

Твърди се, че Махмуд бомбардирал Сиас с екстравагантни подаръци и пътувания до Маями и Дубай, преди да й предложи да вземе вещите й от дома й в Северна Каролина до жилището му на Пето авеню.

Но скоро Сиас се сблъскала с тъмната страна на Махмуд, включително редовната му злоупотреба с анестетик кетамин и 2С - синтетичен психеделичен наркотик.

„Почти всяка нощ д-р Махмуд злоупотребяваше с наркотици и алкохол и се налагаше над Уилоу по всяко време на денонощието, независимо дали Уилоу се съгласяваше със сексуалните действия“, се посочва в делото.

След вечеря с Махмуд на 7 юни 2023 г. Сиас се събужда посред нощ и го намира в апартамента му, където се твърди, че се е забавлявал с три проститутки. Тя започнала скандал с Махмуд и той изпаднал в неконтролируема ярост.

„След като жените си тръгнали, д-р Махмуд брутално повалил Сиас на земята, безмилостно я удрял по лицето и тялото и задушил лицето ѝ с възглавница, в резултат на което тя изгубила съзнание“, пише в делото.

Адвокатът на моделката каза, че „хирургът буквално я е превърнал в секс робиня“.

„Мислех, че ще умра“, казва Сиас пред The Post.

Според иска жестокият побой е оставил Сиас неузнаваема, с подуто око, разбита орбитална кост, деформирана глава, а тялото и лицето ѝ били покрити с кръв и синини.

Махмуд се извинил, но се твърди, че я принудил да остане в апартамента му, за да не може никой да види нараняванията ѝ, като следил местоположението ѝ по телефона и я заплашвал с тежки последствия, ако се опита да напусне.

В съдебния иск се твърди, че през това време Махмуд се възползвал от статута си на лекар, за да предписва на Сиас антидепресанти, като освен това я принуждавал да приема кетамин, за да я „държи послушна и сговорчива“.

В края на юли 2023 г., след като синините и отоците на Сиас отшумели, Махмуд я завел в клиниката си, за да лекува разбитата й очна ябълка и да прикрие побоя.

Според съдебните документи Махмуд сложил няколко инжекции в областта на очите на Сиас без анестезия, категоризирано от съда като садистичен акт на жестокост.

Уилоу останала физически и психически травматизирана от мъчителното преживяване, като връзката й с пластичния хирург продължила още три агонизиращи месеца. В тях той я принуждавал да спи с непознати, предимно проститутки, заплашвайки я с поредна порция насилие.

Моделката успяла да избяга от насилника си и завела дело срещу него.