0

„Най-личната ми песен“ - така определи най-новото си парче „Песен за нея“ певецът Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

"Взривиха ми се телефонът, Инстаграмът, Фейсбукът и всичко. Благодаря ви безкрайно много за любовта" - написа в Инстаграм Папи. 

Мисли 

„Сещам се за нещо, което не съм споделял – преди не много време съм чувал въпроса: тоя защо прави тия песни? Да си ги слуша сам ли?“. Отговорът – да. Понякога се оказва, че си ги слушам само аз. Понякога – аз и всички. Не са правени да се харесат, вероятно затова се харесват. Благодаря ви, че доказвате теорията ми, че винаги трябва да отстояваш своето. Само когато рискуваш никой да не те хареса, имаш шанс да бъдеш обичан от всички. Странно нещо е животът“.

Текстът и музиката са авторско дело на Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, а по аранжимента е работил Витали Езекиев. За кого е парчето обаче така и не става ясно. В момента Папи е щастливо обвързан с актрисата Сара Драгулева, която определя за любовта на живота си.

Концерт

„Песен за нея" е четвъртото парче, което певецът разкрива от предстоящия си албум "Цветовете на тъгата". Именно под този надслов ще премине и предстоящият голям концерт на Папи на 29 март в „Асикс Арена“.

„Във вторник обявих концерта и 25% от билетите за събитието изчезнаха. Не знам какво да кажа. И дори да кажа нещо – не мисля, че ще изрази това, което изпитвам“, сподели Папи преди седмица, а в личната си група с фенове в Инстаграм разкри, че само за час са продадени над 500 билета.