0

Б ританският принц Андрю е натрупал 10 милиона британски лири, които ще заведе съдебно дело срещу Вирджиния Джуфре, която го обвини в педофили и сексуални посегателства срещу нея, пише „Sun”.

62-годишният херцог на Йорк твърди, че никога не е срещал „жертвата“ и че общата снимка, която двамата имат е фалшифицирана. Андрю реши да се задейства, след като Джуфре оттегли обвиненията в сексуално насилие срещу американския адвокат Алън Дершовиц, признавайки, че „може да е направила грешка“.

В интервю за TalkTV осъдената за секс трафик Гилейн Максуел, която също присъства на снимката, настоява, че тя е била подправена и срещата никога не се е състояла.

Принц Андрю беше замесен в огромния скандал за педофилия и секс трафик около покойният биzнесмен Джефри Епстийн. 38-годишната Вирджиния Джуфре многократно е заявявала, че се е срещнала със сина на кралица Елизабет II през 2001 г, когато е била само на 17 години. Връзкаtа между тях е била именно организацията за секс трафик на Епстийн и Гилейн Максуел.