0

8000 лв. ще трябва да броят желаещите да отпразнуват Нова година зад Океана в компанията на фолкзвездата Галена.

Освен нея още куп родни знаменитости ще се присъединят към организираната вечер в Пунта Кана, Доминиканската република, и на езерото Женева в Уисконсин, САЩ.

Кетъринг

Срещу крупната сума ще се насладите още на Фики Стораро, Краси Радков и Тончо Токмакчиев. Галена ще зарадва феновете си с най-големите си хитове, както и с любими български народни песни, балкански парчета, които всички харесват. Партитата с родните звезди ще продължат в три поредни вечери, те ще бъдат организирани за българските гости в отделни зали, преобразени с много светлини, перфектно озвучаване и кетъринг, достъпни само за онези, закупили пълния новогодишен пакет с ексклузивен достъп. Междувременно, ако не сте заделили толкова солидна сума само срещу 300 лв., може да отпътувате до съседна Сърбия и да се насладите на балканските ритми със специалното участие на диджей Дамян. В Белград българските гости ще отпразнуват новата година в един от най- известните ресторанти.

2023

Далеч по-висока сума ще трябва да заплатят желаещите да прекарат новогодишната вечер във Велинград. Там те ще могат да посрещнат бляскаво 2023 в компанията на Преслава, 100 Кила, Стефан Илчев и Крисия срещу около 2000 лв. на човек. Васил Найденов ще има специално участие във Варна в нощта срещу Нова година, а 2023 там ще посрещнат с фолкпевицата Камелия и Дичо.

Фолкпевецът Илиян ще забавлява софиянци. В новогодишната нощ той ще пее в Студентски град, а купонът е гарантиран