0

Х оливудският акртьор Майкъл Медсън беше арестуван по обвинение в побой на жена си. Според Pople 66-годишният Мадсен е бил задържан в Малибу в нощта срещу събота, 17 август.

Говорител на актьора потвърди новината, като заяви: “Това беше разногласие между Майкъл и съпругата му, което се надяваме да бъде разрешено положително и за двамата“. Той потвърди още, че Медсън е освободен под гаранция в размер на 20 000 долара и вече е у дома. Актьорът е женен за съпругата си ДеАнна от 1996 г., като тя е третата му жена.

Този арест не беше първият контакт на Медсън със закона. През 2022 г. той беше арестуван за нахлуване в луксозна къща, от която беше изгонен, съобщи DailyMail.com. Това беше имение в Малибу за 5,3 милиона долара точно от другата страна на тихоокеанската крайбрежна магистрала от плажа Ла Коста. Източник ексклузивно каза на DailyMail.com, „Майкъл живееше в къщата от миналата година, но договорът за наем беше на името на друго лице.“ Къщата е била отдадена под наем от друго лице и са били дължими няколко хиляди долара. Собственикът се опитваше през последните две години да изгони наемателите, но поради мораториума върху изгонванията поради COVID-19, отне няколко месеца, за да премине през съдебния процес.

Майкъл Медсън има впечатляваща кариера, като е участвал в няколко филма на Куентин Тарантино. Сред тях са „Глутница кучета“, „Убий Бил 2“, Имало една време в Холивуд“, както и ленти като „Телма и Луис“ и филма за Джеймс Бонд „Не умирай днес“.