0

П иленцата от Монако - Нина и Борислав отново в центъра на събитията, този път заради продажбата на супер скъпия, луксозен семеен автомобил. Само преди няколко дни двамата обявиха за продажба возилото, дори организираха търг, който се сгромоляса с гръм и трясък. От видеото не остана и помен, тъй като и двамата го заличиха. На отговор на въпрос от последовател към Нина, тя отговаря, че се изсипал страшен хейт по техен адрес. "Хейтърите пак се взеха нещо много на сериозно", казва още нежното пиленце. 

Луксозният автомобил все още не е продаден. За 16-годишна кола пловдивското семейство са обявили начална цена от 21 хил. лв. За сходни суми в същия сайт собственици на същия модел автомобил го продават, но с двойно по-малък пробег. Иначе най-ниските цени за този модел във въпросния сайт започват от около 8000 лв. 

Освен това от отговорите на въпросите към Нина става ясно, че тя все още си мечтае да бъде майка, пожела си го за Коледа. Както е известно двамата вече имат една раздяла по този повод, за Нина е било време за деца, но пък за Борислав това съвсем не е цел номер едно. Но в крайна сметка двамата се помириха и сега очевидно са на едно мнение по темата.