0

М адона пак натрапи на феновете циците си като скарани съседки. Това се видя на кадри, които звездата публикува в профила си в Instagram.  

По повод наскорошния си концерт в Барселона, като част от турнето The Celebration Tour, Мадона сподели серия от снимки от шоуто в социалните мрежи, а също така публикува няколко свои еротични кадри.

За домашната фотосесия певицата се издокара с корсет, мрежест чорапогащник, сини сатенени ръкавици и воал. Визията беше допълнена от масивни колиета. На една от снимиките, които звездата публикува, гърдите са съвсем леко прикрити с прозрачния бял плат на воала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Последователите на звездата реагираха на кадрите по различни начини. Някои се възхитиха от факта, че дори толкова години след началото на кариерата си певицата не изневерява на себе си и продължава да шокира феновете.

Други я призоваха да спре с провокациите и да започне да се държи „съобразно възрастта си“ и да прибягва до фотошоп.

Външният вид на Мадона стана повод за обсъждане напоследък. Не всички потребители осъждат желанието на звездата да остане привлекателна независимо от факта, че е на 65-години, но дори сред доброжелателите се промъква мнение, че звездата е имала неуспешна пластична операция и е трябвало да се обърне към друг хирург. Така „неестествените“ задни части на поп иконата наскоро привлякоха вниманието в на потребителите в мрежата, заради които рапарът 50 Cent дори сравни певицата с бръмбар. Преди това той неведнъж публично осмиваше Мадона и я осъждаше, наред с други неща, че продължава да се „преструва на девствена“ на нейната възраст, писа БГНЕС.