0

Ж изел Бюндхен се събира с други култови модели на популярния бранд Victoria's Secret, сред които Адриана Лима, Наоми Кембъл и Кандис Суейнпоъл. 

Най-популярните манекенки в света се обединяват за новата кампания “Икона” на Victoria's Secret, съобщиха от компанията.    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Към познатите лица на марката за бельо ще се присъединят и нови лица като Емили Ратайковски, Хейли Бийбър, Адут Акеч, Палома Елсесер и Суи Хе. 

Бюндхен окачи ангелските си крила през 2007 г., след като подписа с марката като тийнейджърка. В мемоарите си от 2018 г. манекенката пише, че е била във възторг да сключи търговски договор с Victoria's Secret като 19-годишна. През 2006 г. обаче договорът на Жизел с Victoria's Secret изтече и тя не пожела да го удължи. 

„Определено бях благодарна за възможността и финансовата сигурност, която компанията ми даде, но бях на друго място в живота си и не бях сигурна, че искам да продължа да работя там“, обясни тогава тя.

Сега обаче Бюндхен сподели видео, на което позира по бельото в своя Instagram. Завръщането на популярната манекенка, някога най-скъпоплатената в света, бе посрещнато с овации от екипа на  Victoria's Secret. „Липсваше ни, Жизел! Добре дошла отново!“, отбелязаха от компанията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Наоми Кембъл също сподели снимка от кампанията и послание за това какво означава да бъдеш „Икона“ за нея. 

„Да бъдеш икона не е просто титла -  това е динамиката на модния подиум, сърдечният ритъм на стила и симфонията на силата“, написа 53-годишната моделка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)