0

Н ов документален филм за британската кралица Камила предизвика скандал на Острова, тъй като тя ще бъде представена като „злата мащеха“ на принц Хари. Лентата ще бъде излъчена по Channel 4.

Твърди се, че излъчването на документалния филм е забавено, след като диагнозата рак на крал Чарлз накара създателите да се страхуват от обратна реакция от страна на обществеността. Филмът ще изобрази Камила като жена, която е прекарала 30 години в изработването на медийния си образ, тъй като е знаела, че ще се омъжи за Чарлз и ще стане кралица.

Според Mirror покойната кралица Елизабет никога не е искала Камила да седне на трона като кралица и е подкрепяла Хари в конфликта с мащехата му.  „Това е до голяма степен про-Хари, анти-Камила документален филм. Той представя него и Меган като жертви на недобросъвестността на семейството. Това ще предизвика сериозни вълнения – и Channel 4 го знаят. Те знаят, че това е много противоречиво, това няма да се хареса на много хора, особено в Бъкингамския дворец „, каза източник пред изданието.