0

О ще мъка в клана Кардашиян. Една от най-популярните жени в света и личният PR на сестрите Кардашиян – 68-годишната Крис Дженър, разкри в ефир, че има тумор.

В последния трейлър за предстоящия сезон на тяхното семейно риалити шоу, Крис със сълзи на очи призна, че има киста и малък тумор. Дъщерите ѝ избухнаха в сълзи, чувайки тъжната вест.

@kardszn Praying everything goes well | #krisjenner #kyliejenner #kendalljenner #khloekardashian #kimkardashian #kourtneykardashian #fyp #foryoupagedoesntwork #fyu #fyup #thekardashians ♬ som original - GHOST

Това, с което всички фенове веднага се свързаха тревожната новина, беше, че Клое Кардашиян разкри на обществеността по това време миналата година, че страда от меланом.

За момента не е известно какво е здравословното състояние на Крис, но феновете смятат, че самата тя скоро ще се даде подробности за състоянието си, в отговор на голямата тревога на почитателите си.

Крис Дженър, която превърна дъщерите си в звезди

 Крис Дженър, която превърна дъщерите си в звезди
Gettyimages

Нейната диагноза “тумор” идва само месец след смъртта н сестра на Крис Дженър - Карън Хутън (Хътън).

СМЪРТ В КЛАНА КАРДАШИЯН! Отиде си прочут член на фамилията! (СНИМКИ)

Всеизвестно е, че че именно Крис е в основата на популярността на децата ѝ, защитавайки мотото ѝ, че пиарът й е всичко, което им трябва, за да успеят.

Крис Дженър в щастливите дни

 Крис Дженър в щастливите дни
Gettyimages