0

Б Г звездите скандализираха с екстравагантни костюми за Хелоуин. Това стана ясно от снимки, качени в профилите им Instagram.

На кадрите се вижда, че родните VIP-ове са вложили много старание костюмите си за американския празник.

Попфолк фурията Галена изигра фаталната жена с провокативна черна дълга рокля, огнено червено червило и черни ръкавици в комплект с маска. На снимките в профила й се вижда как изпълнителката позира с екстравагантния тоалет, целувайки хромиран череп.

Фолкаджийката Емануела пък се превъплъти в образа на Харли Куин от хитовия филм "Жокера”, а Мартин Елвиса от "Игри на волята" се преобрази в главния герой от същия филм. Сякаш бизнесменът е искал да бъде в тон с тоалета на бившата си.

Instagram

Instagram

Азис, скандален както винаги, заложи на прилепнало златисто боди, имитиращо голо мъжко тяло, обсипано в камъни. Под снимките си Костинбродския славей се похвали, че облеклото му е подарък от неговата колежка и приятелка Галена.

Младото семейство Златка Райкова и Карен Хатчатрян се появиха с костюми в тон. Блондинката се бе преобразила на жената котка, а той на любимия на палавото коте.

Instagram

Instagram

Джулиана Гани заби брадва в главата си за Вси светии.

Instagram

Instagram

Алекс Богданска, по-скромна от всякога, тази година заложи само на маска. За сметка на това се постара за костюма на малкия Габриел, който бе облечен като Батман.

Instagram

Instagram

Певиците Дара и Крисия не останаха по-назад, като и двете заложиха основно на грима си.

Instagram

Instagram

Любимата на диджей Дамян - Ваня пък изпъкна костюма си на гейша.

"Мис България 2010" Ромина Тасевска се вмъкна в костюм на скелет.

Instagram

Страшен майтап, Уили! Скалата се премени като Дейвид Бекъм

КРАЛИЦАТА НА ХЕЛОУИНА: Хайди Клум повдигна опашката на пауна с 10 души антураж (СНИМКИ+ВИДЕО)

НЕ ИЗДЪРЖА: Филип Плейн пропищя от жена си (СНИМКИ)