0

И ва Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, взриви мрежата със скандално условие в новото приложение Threads, където БГ звездите избухнаха с куп провокации.

Провокативното предизвикателство бе отправено директно към известния тиктокър и победител от YouTube риалитито “Къщата на инфлунсърите“ сезон 2- Кумбата.

„Ако Кумбата коментира този тръц, ще ви пусна гола снимка“, изцепи се Ивка в социалката, а сега всички чакат с нетърпение появата на негов коментар под поста й.

Instagram/Threads

Инфлуенсърката също така даде шанс на последователите да й задават въпроси в Instagram, като я карат да избира между две неща.

На въпроса „Галена или Азис“ обаче Ива отговаря, че избира и двамата, но с единия от тях би правила любов. Очевидно палавницата е хвърлила око на единия от хитовите фолкаджии.

Instagram

На следващ въпрос последователите на скандалната водеща я карат да избира межу Галена и най-секси мъж, а тя избира фолкфурията, давайки отново да се разбере, че има повече от симпатии към нея.

Ивка Бейбе не пропусна и възможността да се оплаче, че напоследък й се отварял парашута само за секс, въпреки че предпочитала да прави любов.

„Мъже или жени за секс?“, пита неин фен, а тя отвръща без капка свян: „Обичам си мъжете. С жена съм спала всичко на всичко 10-ина пъти.“.

Instagram

Instagram