0

А ктрисата от „Палави мамчета“ и „Палави мамчета по Коледа“ Кристен Бел разкрие, че се е надрусала с халюциногенни гъби навръх 40-я си рожден ден. Нестандартното празненство споделила със съпруга си Дакс Шепърд.

Кристен Бел решила да разкаже за преживяването на децата си, но се оказало, че отрочетата й не могат да пазят тайна. В шоуто на Джими Кимел изпълнителката се оплака, че честността се е върнала към нея и партньора й като бумеранг.

„Аз и Дакс бяхме честни с децата си и им разказахме за ефекта от психотропните гъби, но преди няколко седмици майка ми, която е изключително консервативна жена, пристигна в града. Тогава случайно чух, че дъщеря ми обсъжда с баба си подробности за моя рожден ден. Стана ми неудобно. По някаква причина се притеснявам да говоря с майка си на тази тема, по комфортно се чувствам с дъщеря си“, призна Бел.

Актрисата разкри още, че съпругът й Дакс Шепърд също не крие от децата си битката, която води с алкохолната си зависимост.

„Той се възстановява и не крие от децата си какво причинява алкохолът на организма, какви са последствията от наркотиците и как те увреждат тялото и душата“, каза Кристен Бел пред известния водещ.

Дакс Шепърд обяви за първи път, че се лекува от алкохолизъм през 2004 г., но през 2020 г. Призна, че отново пие. Той се жени за Бел през 2013 г. и днес двойката отглежда заедно двете си дъщери.

„Просто обичах да се напивам – пиене, кокаин, опиати, марихуана, хапчета за отслабване, хапчета за болка, всичко. Най-голямата ми любов беше Джак Даниелс и кокаина. Живях за това да сляза в заешката дупка... извадих късмет, че не отидох в затвора", разкри Шепърд пред Playboy през 2012 година.