0

П андора - плеймейтката, чиято кола  бе отнета заради употреба на алкохол, ще е сред финалистките на последното издание на конкурса „Мис Силикон“ тази година. Само след седмица СПА столицата ни Велинград ще събере на едно място над 10 000 кубика силикон. 

Кеш 

Биляна Василева – Пандора се включва в надпреварата за титлата, което може да й донесе награда от над 10 000 лв. Освен нея във финала ще вземат участие още 10 момичета. Сред тях има завършила медицина кандидатка, тв репортерка, професионална бурлекс танцьорка и бейли денс инструктор. За титлата на най- тунингована секси мацка ще спори и майка на 4 деца. „Общо 6 от кандидатките тази година са вече майки. Три от тях са многодетни и единствената им работа е да се грижат за семействата и децата си, останалите имат по едно дете“, съобщиха организаторите. Красавиците ще дефилират в три тура. Разбира се, най-важният от тях е този по еротично бельо. В него освен физическите им данни ще бъдат гледани и артистизъм и чар при представянето му. 

Воля 

Участничката от „Игри на волята“ – Моника Николаева, ще бъде главно действащо лице в конкурса. Тя ще заеме ролята на председател на журито. Оказва се, че преди години Моника е била участник в конкурса и дори е спечелила титла за най- красива омъжена участничка. Освен нея в оценяването ще се включи популярната като  голата кметица - Диана Габровска, певицата Дебора, Ана Мария Чернева, Мис Силикон Гергана Райчевска и Михаела  Стоичкова.

*Автор: Василена Маринова