0

А ко се чудим кой е измислил кекса, то със сигурност правилният отговор е Papi Hans. Константин Трендафилов. В епизод 7 на The Voice Cast гостува атрактивният млад писател, изпълнител, текстописец и горд собственик на една от най-успешните рекламни агенции в страната и любимец на голяма част от жените, а и не само – Константин Трендафилов.

Как от стихосбирка и роман стигна до „Кекс“, а след това и до не толкова уютната къща на едно от най-емблематичните за телевизията предавания, можете да чуете в разговорът ни с него. Той беше откровен до болка и не да разкаже за живота си, не спести да изкаже и мнението си в детайли по актуални въпроси, които някои класифицират като табута. Кога реши да посегне към музиката и защо? Какво мисли за жените и връзките днес?

Кой прави първата крачка в любовта – се пита не малка част от младото поколение и ето какъв отговорът, който получихме, когато зададохме въпроса на Papi Hans: „Като бях малък се надявах момичетата да я правят и се чудих защо никога не идват някакви много хубави момичета при мен и да ми кажат: „Здрасти, искаш ли да си станем гаджета?“ или там каквото се казваше. Отне ми много време, за да пречупя това в себе си и да се науча да не ми пука да комуникирам с хората, така да се каже, особено с момичета, особено ако са непознати, защото когато си по-млад и някак си мислиш и имаш едно странно чувство, че ако отидеш при някой непознат и той те отхвърли, това автоматично означава, че ти си се провалил, автоматично ставаш по-грозен, по-нежелан, като доказателство, че ти не ставаш. Истината е, че няма абсолютно никакво значение и в един момент се пречупих и можех да отида при който си поискам, да му кажа каквото си поискам и те нещата тогава обикновено започват да се получават.“

Говорихме си за образование, за секс, за пари, за жени, за мъже дори. Сподели за грешките, които е правил с момичетата в процеса си на израстване, обърна се към мъжката аудитория със съвети и разбира се развенча някое друга жълтина за себе си. Успял е да осъди една от родните ни медии за клевета. И още куп любопитни неща. А дали има жена, която би могла да го откаже от секса? - Ако вече ти стана интересно не се бави, а кликни на линка към новия епизод на The Voice Cast с Papi Hans.