0

П апи Ханс пусна новото си парче „177“, на което измислил текста с любимата си Сара само за два дни. Докато снимат клипа на песента край Камчия, двойката се забавлявала много въпреки студеното време през март.

Терапия

Същината на видеото е решена в един кадър, който започва от крупен план на Папи Ханс, а постепенното отдалечаване на камерата разкрива, че той седи сам на маса за двама на брега на морето, а в небето над него плуват китове. Следва отново връщане на кадъра върху лицето на изпълнителя. Клипът „прилепва като ръкавица“ за песента.

Режисьор на видеото е Димитрис Георгиев, а оператор Дамян Димитров. „Видеоклипът е заснет в България, близо до Камчия. Сара присъстваше на снимките, забавлявахме се много, но беше кучи студ. В интерес на истината този проект ми отне много малко време. Самият инструментал беше готов, но не заехме какво да напишем върху него. Но в един момент по естествен път текстът си дойде сам при мен в рамките на 1-2 дни. За много текстове Сара ми помага, включително и за този“, разкри подробности младият изпълнител. След успешния си албум „12“, от който излизаше всеки месец нова песен, талантливият мъж започва нещо ново. Песента „117“ е част от първото EP на Папи - „Терапия“. „Отнема ми много кураж да споделя какво се случва в мен, дори отгоре-отгоре, а ми е толкова лесно да го направя чрез музиката. Този проект е като албум, ама само с три песни. Но това са най-ценните песни, които съм писал. Реших да превърна всичко, което минава през болната ми глава, в нещо хубаво. В песни за три проблема, от които научих три урока“, споделя певецът.

Ценности

Една от любимите двойки у нас - Константин и усмихнатата актриса и модел Сара Драгулева, за заедно от 3 години. Двамата се запознават в един от най-тежките периоди, по време на Ковид. Моментално знаех, че това е момичето за мен, заявява Папи винаги, когато става въпрос за половинката му. „Любовта ни се зароди по време на пандемията. Всъщност точно когато я обявиха, ни беше първата среща. Улиците бяха празни и отидохме да се разходим на Витоша“, припомни си Трендафилов. „Помня, че това, което ми направи впечатление, е, че беше едно от малкото момичета, което по никакъв начин не парадираше с визията си. Тя е задълбочена и има хубави ценности, истински. Това е добър човек, който знае какво е правилно и кое е редно и е окей. Не като повечето други момичета, които съм срещал и по някакъв начин си мислят, че светът се върти около тях и че най-важното нещо е да са хубави и да са забелязани. Истината е, че това мислене е доста грозно“, добави той. Наскоро русокосата актриса от сериала по NOVA “Братя” разказа в личния си профил за любовта си към Папи и как е започнало всичко. Тя сподели, че е започнало в Интернет, но е продължило физически с катерене към Боянския водопад. Няколко месеца след това е разбрала, че той много мрази разходките. В името на любовта човек прави доста пъти неща, които не обича. 

Муза

„Всички мои песни са посветени на моето момиче, които съм писал, откакто сме заедно. По един или друг начин са обвързани с нея. Може да се каже, че е моята муза, да“, сподели Константин. Папи Ханс е един от най-харесваните изпълнители у нас. Той отново получи голям отзив от феновете и почитателите си. Включително и от колегата си и дуетна половинка в едно от парчетата си Азис. „За пореден път бъркаш в сърцето ми“, написа Краля на попфолка в профила си и отбеляза автора на „117“. Други написаха: „Думите са излишни, когато са изпети по този начин“, „Велик човек, велика песен“ и още много други поздравления и пожелания. „С вас излизането от труден период става по-лесно. Благодаря, че ме чувате“, отвърна звездата на всички.

Без маски

Изпълнителят Папи Ханс разкри, че за да бъдеш успешен изпълнител, трябва да бъдеш истински. Не трябва да продаваш фалшива версия на хората, все едно животът ти е перфектен, защото в един момент можеш да забравиш кой си ти всъщност. Той мисли, че на зрителите им е писнало да виждат едни и същи усмихнати лица, затова няма нищо против феновете му да го виждат и „на парченца“. Писателят си обещава, че ще прави само песните, които наистина иска, ще пише текстовете, които наистина изповядва, и ще споделя чувствата си в тях. Именно това е причината всеки негов проект да става сензация.