0

П обедителят от „Хелс Китчън“ и настоящ кулинар в „На кафе“ Станислав Иванов пръска половин милион за обзавеждане на нов апартамент, с който се сдоби миналата година. Имотът се намира в Перник, където мачото живее от няколко години, след като се влюбва в гримьорката Божидара, която е момиче от миньорския град, а днес е негова законна съпруга. 

Дом

Запознати споделиха, че Станислав влага двойно повече пари за обзавеждане, отколкото за закупуването на самия апартамент. Той държал всичко да е направено по поръчка и се допитвал до едни от най-известните интериорни дизайнери в столицата. Най-голяма сума се очаква да хвърли за кухнята, която също искал да е уникат, тъй като по-голямата част от времето си прекарвал там. Приятели на кулинарния спец се шегуват, че толкова се е вманиачил по обзавеждането на дома си, че дори се допитва за одобрение и за мнение до последователите си в социалните мрежи.

Работа

Екип на „Телеграф“ го потърси за коментар, но той лаконично заяви: „Няма да казвам точни суми. Не мисля, че са от значение. Да, искам всичко в дома ми да е уникално, защото това си е нашето семейно гнездо с Божидара и смятам, че трябва да е уютно и изпипано до последния детайл“.

В Перник пък все повече се питат откъде Станислав разполага с такива солидни суми. Съвсем наскоро той отвори нов сладкарски цех, а през миналата есен яхна и тузарски джип. Близките му са категорични, че всичко се дължи на усилена работа, на която той се е отдал почти денонощно.