0

Н ай-хитовите имена от рап гилдията в момента ще се съберат на една сцена в Перник по време на четвъртото издание на Четвърти Парк Фест „Пейка“. 

Събитието ще се проведе на Пернишката крепост на 24 август. 

Купон

Организаторите обещават и тази година много забавления, изненади и весели моменти. През деня ще има много богата програма. Множество активности за публиката - спортни, екологични, образователни, изненади и специални моменти ще допълнят фестивалната атмосфера.

Организаторите обещават и награди. Кулминацията на вечерта ще бъде с мегаконцерт, в който ще участват някои от най-горещите имена на българската музикална сцена: FYRE, 2 BONA, V:RGO, Emil TRF, THEO, MONEYSTAXS и други. Както всяка година и тази фестивалът ще е с вход свободен. 

Програма

„Каним всички жители и гости на града ни на крепостта, за да се забавляваме заедно. Това ще е едно незабравимо лятно парти. През изминалите 3 години фестивалът доказа, че е предпочитан от младежите в града ни, което е причината да продължим да го правим с хъс и желание“, разкри пред „Телеграф“ пиарът на община Перник Кристиан Петров и допълни: „Община Перник изключително много държи младото поколение да има богат избор на културна програма в града и усилено работим върху това“.