0

Е дно от делата срещу опозорения рапър Пи Диди може да отпадне.

ГРЕХОВЕТЕ МУ НЯМАТ КРАЙ: Пи Диди с пет нови обвинения в изнасилване!

Причината за този изненадващ обрат е, че една от обвинителките му, Адриа Инглиш, остана без адвокати, след като беше изоставена от първоначалния й екип,съобщава In Touch.

Според съдебни документи, получени от медията , федерален съдия от Ню Йорк е удовлетворил искането, подадено от бившите й адвокати за оттегляне като нейно представителство. Делото ще бъде отложено до 11 ноември, за да даде време на Адриа да намери нов адвокат.

Бившите й защитници твърдят, е тя им е „противоречиви инструкции, които правят необосновано трудно“ да я „представляват ефективно”. В допълнение, те твърдят, „Имаше срив в отношенията адвокат-клиент”.

ЗАРАДИ ПИ ДИДИ: Аштън Къчър и Мила Кунис напускат САЩ!

Адриа Инглиш бивша звезда от филми за възрастни, твърди, че се е запознала с Диди през 2004 г., когато придружила гаджето си на прослушване за кампания на Шон Джон - линията за дрехи на Диди по това време.

Тя твърди, че нейният приятел е бил помолен да извърши сексуален акт с рапъра, но е отказал. Адриа също така твърди, че е танцувала на партитата на Диди от 2004 г. до 2009 г. В делото си тя твърди, че изпълнителят и неговият екип са я готвили за секс робиня.