0

И звестният музикант Тони Мур, който е сред музикантите на групата „Айрън Мейдън“, пристигна в София. Той е тук по покана на лорд Евгени Минчев, с когото са приятели от Лондон.

Васил Найденов

Мур беше звезда на партито за 70-ия му рожден ден на модния император Магдален Димитров в Плевен, като си подели сцената с Васил Найденов и Евгени. Българският пиар и благотворител заведе пианиста на легендарната група в столично ресторантче и го нагости с мусака. Пред десетина години Мур е бил за няколко дни във Варна по лични причини, но в София е за първи път.

Турне

Двамата с лорд Минчев замислят турне на музиканта догодина, който има свое собствено шоу Awake, в което изпълнява песни не само на Iron Maiden, а и на другата група, в която се изявява - Cutting Crew. Двамата с лорд Минчев се запознават на благотворително събитие за събиране средства на ветераните от войната в британската столица, а след това и на редица други частни събития, на общи приятели. Предвижда се музикантът да остане в София до понеделник, а междувременно му е направена плътна програма с партита за посрещане и изпращане.