0

П евицата Граймс се бори за родителските права над децата си срещу Илън Мъск, съобщава Page Six.

Отношенията между изпълнителния директор на Х и певицата от Канада, чието истинско име е Клер Буше, са доста сложни и нестабилни.

Оттам идва и сложността на попечителството над децата им. Според изданието Граймс е подала молба в калифорнийски съд за „установяване на родителска връзка“. Тъй като двамата не са били женени, съдът трябва да определи законните родители на децата.

Документите са публично достъпни, но са запечатани, a изданието отбелязва, че Граймс все още не е поискала права за издръжка и/или попечителство.

Вероятна причина за цялата врява е изтрит туит на певицата, в който тя пише: „Кажете на Илън да ми позволи да видя сина си, или моля, отговорете на моя адвокат“. Тя сърцераздирателно обяснява, че не й е било позволено да види снимки на децата си, въпреки че ситуацията „напълно разкъсва семейството й“.

Въпреки това Граймс постъпва много човешки и с разбиране спрямо новата приятелка на Мъск Сиобан Зилис. В публикация на 10 септември Граймс призовава хората да не нападат Сиобан.

Певицата обяснява, че е провела разговор с новата изгора на Мъск и че те двете се уважават и са развълнувани да бъдат приятелки, за да могат децата им да растат заедно. „Жените толкова често се настройват една срещу друга. От разговора със Сиобан става много ясно, че тя е невероятен човек и двете просто искаме най-доброто за нашите деца“, допълва Граймс.