0

К олумбийската певица Шакира продължава да черпи творческо вдъхновение от бившия си партньор Жерар Пике, от когото има двама сина – Саша и Милан.

Двамата се разделиха шумно, тя се премести с децата в Маями, докато Пике се гушка в Барселона с новата си приятелка Клара Чиа. 

Шакира вече се облажи добре от песен за Пике с аржентинеца BZRP - Music Sessions #53, станала световен хит със сравненията между нея и Клара като между Ферари и Туинго, между Ролекс и Касио, и други закачки с Жерар.

Сега на дръвника ще бъдат неговите приятелчета, според „Марка“: „Нека Жерар Пике да се подготви, защото Шакира все още не е завършила цикъла си злобни песни“.

Това стана ясно от участието й на MTV WMAs, където каза пред медиите, че на 20 септември ще издаде нова песен.

Но това, което привлече най-голямо внимание в това съобщение, е заглавието на песента: „El Jefe“ (Шефът). Оказва се, че приятелите на Пике са й лепнали зад гърба прякори като La Jefa („Шефката“) или La Patrona (началничката, хазяйката). 

Те се присмивали на Жерар, че винаги трябва да иска от Шакира позволение за купон, а тя никога не излизала в компанията им.

В момента почти няма информация за тази нова песен, разкрито е само заглавието, като според слуховете колумбийката я изпълнява с известния мексикански изпълнител Peso Pluma, когото наркокартелът "Халиско Нова Генерация" заплаши със смърт, ако се осмели да се появи на 14 октомври да пее в Тихуана.

Самият Пике явно вече е предупреден за поредното блюдо от отмъщението на певицата, както може да се предположи от негов мистериозен туит след бляскавото изпълнение на Шакира в шоуто на MTV.

В него той не споменава конкретно майката на синовете си, но в типичния си нахакан стил обяви в очакване на поредната гавра: „Психически съм като бик, никой не може да ме победи“.