0

П иленцето от Монако, както е известна Нина Димитрова, отпразнува бляскав рожден ден в любимото кафене на Неймар и Лейди Гага в Монако.

Изненадите за Пиленцето започнали още от сутринта с подаръци от любимия. „Борислав ме изненада с торта и супер скъп парфюм“, обясни пред „Телеграф“ Нина. Тази година тя е решила да отпразнува рождения си ден само в компанията на любимия мъж. Свещичките на тортата духнала пред култовия хотел „Париж“.

След което празненството преминало в станалото знаково за Монако „Сас Кафе“. Мястото има над 25-годишна история и се е превърнало в емблема за лайфстайла на града, а собственикът му Сами Сас - в икона. Г-н Сас поздравил лично Нина за рождения й ден и се присъединил към двойката за по едно питие и снимка за спомен.

Пиленцата от Монако със Сами Сас.

 Пиленцата от Монако със Сами Сас.
Instagram

„Сас“ е любимото място на много холивудски звезди, а снимки със собственика му имат световни величини като Неймар, Лейди Гага, Уил Смит, Ева Лонгория и много други.

На гости на Сас са световни звезди като Неймар, Лейди Гага, Ева Лонгория и Уил Смит.

 На гости на Сас са световни звезди като Неймар, Лейди Гага, Ева Лонгория и Уил Смит.

„Със Сами Сас сме приятели от години, често посещаваме това място. За рождения ми ден хапвахме морски специалитети и, разбира се, пихме шампанско“, допълни още Нина.

* По материала работи Василена Маринова