0

Б ританският принц Хари тъгува по родината си и вече не вижда приятелите си, защото не харесват съпругата му Меган Маркъл.

„Хари все повече се отегчава и гледа назад към родната си Великобритания, където все още живеят повечето му приятели от армията и училището и които той никога не вижда, тъй като те не харесват жена му и отбягват да се срещат с него“, каза кралският експерт Том Куин пред The ​​Mirror.

В момента Хари живее в Монтесито, Калифорния, с 42-годишната Меган и децата им - принц Арчи и принцеса Лилибет. Един от дългогодишните приятели на Хари, Хю Гросвенър, който е кръстник на Арчи, се ожени в Англия миналия месец, но Хари и Меган не отидоха на сватбата. Сега Куин твърди, че семейство Съсекс са пропуснали празненствата, за да избегнат евентуално напрежение по време на събитието, тъй като Меган винаги създава неприятна обстановка. Освен това експертът твърди, че приятелите на Хари „не харесват Меган“ и я обвиняват, че го е превърнала в това, което те нарекоха „Хипито Хари“. „Истината е, че Хари се преоткри по начин, който просто не работи за семейството му или за приятели от миналото, когато той беше много различен характер“, добави Куин.