0

М айли Сайръс продължава да популяризира албума си Endless Summer Vacation, като пусна скандални голи снимки в Instagram. Тя е облечена само в чифт дънки, докато се е изтегнала на леглото със зле прикрити гърди. Многобройните й татуировки са изложени на показ, като повечето от тях приличат на печати от задграничен паспорт.

Посвещение

„Сега си самотен и аз мразя това“, озаглави публикацията си тя. Цитатът е реплика от припева на нейния сингъл Jaded, който е продължение на масивния й хит Flowers.

Смята се, че парчето Flowers е посветено на бившия партньор на Сайръс - Лиъм Хемсуърт, а Jaded е следващата в списъка с песни с продължение на историята. Според източник на People поп звездата използва музиката си, за да преразкаже историята на връзката си с Хемсуърт от нейна гледна точка и че нещата са се подобрили за нея след раздялата им.

Дивачка

„Тя е в чудесна форма и за първи път е щастлива от много време насам. Всички я обвиняваха за развода и я наричаха за това дивачка, но това не беше честно към нея. Тяхната връзка и брак бяха токсични и тя беше с разбито сърце“, обяснява пред изданието източникът, който традиционно остава анонимен. Според същия извор Майли не цели с песента си да засегне бившия си мъж, както например прави Шакира.

Бившата двойка се срещна през 2009 г. и имаше връзка на приливи и отливи в продължение на няколко години. Те се ожениха през 2018 г. и се разведоха през 2020 г. Сега Хемсуърт се среща с австралийския модел Габриела Брукс. Сайръс е романтично свързана с барабаниста Макс Морандо от 2021 г. Сайръс сподели и няколко свои снимки във високо изрязана рокля в метално златисто, което е явен анонс за предстоящото музикално видео на Jaded.