0

К раля на попфолка Азис ги подкара по домовата книга, като този път награби своя колежка. След като на сцена целуна скандалната репортерка Ивка Бейбе, този път се нахвърли да мляска младата надежда на попфолка Лидия.

Точно с нея Азис се пусна преди броени дни гушнат в леглото.

Двамата пуснаха обща песен, в клипа към която която има сцена със страстна целувка.

Въпреки голямата възрастова разлика между двамата, имайки предвид, че Лидия е на 22 години, а Костинбродския славей на 50, Азис въобще не се свени да се нахвърля на агнешкото, което му е сервирано.

МИНА ОТ ДРУГАТА СТРАНА? Гола жена обязди Азис! (ВИДЕО)

По този повод се изля и страшен хейт към Азис - тъкмо заради възрастта му и това че си позволява подобни сцени. Той, разбира се, не остана длъжен на критиците си и заяви, че се почувствал обиден на тема възраст. „Това, че съм на 50 г., какво общо има с ролята ми в клипа на Лидия? Защо да не се целуваме? Откога пък такива моралисти станахте? Малка била и не сме си отивали. Не вярвам някой от вас да ме върне“, отвърна в свой стил изпълнителят на „Хабиби“, демонтрирайки самочувствие.

НЕ СИ ПОПЛЮВА: Азис скочи на актьорската гилдия!

Освен това във въпросник в Инстаграм коя от двете - Лидия или Ивка Бейбе се целува по-добре, Азис отговори: Не мога да определя. "Знам, че и двете се целуват доста добре, имайки предвид малките години, на които са.".