0

З наменитостите се радват на много ползи от кариерата си, като богатство, за което повечето от нас могат само да мечтаят, специално отношение, както и житейски опит, по-голям от живота.  В същото време собственият им живот е подложен на риск от агресивни фенове и всякакви недоброжелатели. Станахме свидетели напоследък как музикални звезди бяха замервани и удряни по време на концерт от техни фенове.

Уплашена от инцидента с колежката й Биби Рекса, поп певицата Адел дори заплаши, че ще убие онзи, който посегне да я удари.

НЕ СЕ БЪЗИКА: Адел плаши със смърт феновете си! (ВИДЕО)

Още от прочутия филм с Кевин Костнър и Уитни Хюстън - „Бодигард“ стана ясно, че наистина добрите бодигардове са рядкост. Затова и често един и същи мъжага работи за различни звезди.

Нашето момиче в Холивуд - Нина Добрев, имаше на свое разположение един не само от най-добрите, но и от най-красивите бодигардове в Холивуд, който правеше навсякъде невероятно впечатление и привличаше гладните погледи на женската част от феновете.

От известно време обаче, той не е неин. Отстъпила го е на друга звезда – Кристен Стюарт.

Името й стана известно с участието й във  филмовата поредица „Здрач“ . Откакто стана звезда, Кристен почти никога не излиза без охраната си. Феновете бързо забелязаха, че личният й охранител е изключитeлно красив и го нарекоха „HBG“ (handsome bodyguard), красив бодигард.

Колко струва на момичетата този бодигард оше не е ясно, но поне се знае, че ги пази добре, като се има предвид, че нито един инцидент на е позволил да им се случи.