0

С инът на Софи Маринова - Лоренцо отговаря на въпроси на последователи, свързани със скандала за издирването му по обвинения за трафик на мигранти. 

Преди 10 дни се появи информация информация, че униформените издирват Лоренцо заради твърденията на 21-годишния арестант Иван С., който бе задържан да прекарва група бежанци край Русокастро.

Пред разследващите, Иван твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в списъка на проверявани лица.

На стори в Инстаграм той категорично отхвърли твърденията. По думите на сина на Софка всичко, което се е изписало за него, са  "най-просто казано лъжи". "Всеки един, който ме познава лично, знае, че съм достатъчно интелигентен и възпитан да не се занимавам с незаконни дейности", продължи Лоренцо.

Певецът не сподели как според него се е стигнало до това името му да бъде замесено в този скандал и дали някой го е натопил. 

"Никога не съм се крил. Бях си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа като отидох до тях да "Никога не съм се крил. Бях си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа като отидох до тях да се изясним какво се случва" написа още синът на Софи Маринова. 

Освен това Лоренцо обеща да се завърне с гръм и трясък на музикалната сцена. Той сподели още, че продава колата си, която е луксозен Мерцедес, но няма да минава на по-нисък клас автомобил, напротив - ще надгражда. В профила си той показа и следващата кола - Бентли. 

.

 .