0

Т я е само на 17, но е едно от най-популярните лица в TikTok и следва стъпките на мегазвездата Кайли Дженър. Тя е инфлуенсър, ютюбър, сценарист, продуцент на онлайн сериалa “ДРАМА“ и освен всичко това има собствен бранд за козметика. Това е Alexchetoo.

Тя започва със създаване на съдържание още от 13-годишна, което определено променя живота ѝ, защото за отрицателно време става супер популярна и фен базата ѝ с всеки ден нараства все повече и повече.

В Podcast7, Алексчето сподели, че когато започва да снима съдържание, не е било с цел да бъде известна, а по-скоро го е правила, защото ѝ харесва и по този начин се забавлява.

Нейната аудиторията са главно тийнейджъри и подрастващи, точно за това тя внимава с всяко нещо, което качва и споделя, защото според нея известността е отговорност.

На въпросът: Как съчетава всичко? Alexchetoo споделя,че е преминала на самостоятелна форма в училище, за да може да смогне с всичко, което прави. Родителите ѝ напълно подкрепят това нейно решение и не спират да я мотивират и подкрепят.

Тя все още няма 18, но успява да се издържа сама и се гордее с този факт. Според нея това е висша форма на самостоятелност.

Дали славата е отнела безгрижното ѝ детство? Определено, тъй като, когато е трябвало да изживее най-вълнуващите тийнеджърски трепети, тя е била фокусирана върху работа, което за нейно щастие е и нейното хоби.

Преди 5 месеца, излезе онлайн сериала „Драма“, на който тя е продуцент и сценарист. Сериалът се разказва за тийнейджъри в училище и по-скоро се засяга темата за тормоза в училище и деленето на популярните и непопулярните.

Тя самата споделя, че е била обект на тормоз в училище и част от случките в сериала са вдъхновение от живота ѝ. С гордост споделя, че е успяла да превъзмогне тази травма.

Алексчето е изключително мотивирана и всеразвита личност, точно за това е създала и свой бранд, който се стреми да развива усърдно. Какъв е той и какъв ще е следващия продукт, разберете от новия епизод на подкаста!