0

Е лхата у дома е украсена не толкова заради моята дъщеря Паола, а заради мен. Тя още е малка, не разбира всичко, но вече вярва в Дядо Коледа. Обяснявам ѝ, че ако е послушна, ще получи подарък. Това сподели певицата Преслава по Нова телевизия.

Тя разказа и за Коледата като дете, от която има най-ярък спомен.

„Когато направиш беля и после помниш. Когато веднъж украсявахме елхата бях много ентусиазирана. Нашите си легнаха да поспят, а аз намерих едни свещи. Реших, че мога да ги закача на завесата и ги запалих. Така направих пожар, баща ми беше като спасителен отряд”, обясни тя.

Себе си определи като по-строга майка.

„Смятам, че в нашето семейство аз съм най-строгата. Като че ли в един момент Паола много ме слушаше. Обаче видя, че явно не съм толкова строга и си позволява да надделее. Аз обаче и позволявам, защото още е мъничка. Смятам обаче, че трябва да ѝ дадем добро възпитание”, допълни Преслава.

Певицата разкри, че изпитва трудности, когато заради работата се налага да остави дъщеря си.

„Тя започна много да разбира. Прегръща ме, стиска ме. Само, когато ме види да се гримирам, и ѝ става лошо. А на мен започва да ми става тежко да дишам. През цялото време обаче не усеща липсата ни”, каза още тя.