0

Л или Иванова изруси пиара си по свой образ и подобие, видя „Телеграф“.

Николай Недеков от брюнет се превърна в почти блондин и засега е рус само в предната част на косата. Това се случва дни преди концерта на певицата в „Арена София“.

Дясна ръка

В последните години Николай е дясната ръка на примата и се грижи за организацията на нейните концерти, както и за пиара й. Преди това е работил за изявите на Лили в родния си град Шумен. Явно певицата е забелязала качествата му и той сменя тогавашната пиарка Петя Иванова, която до края на 2019 г. се смяташе за последната инстанция и дори пускаше постове от името на примата в социалните мрежи. Николай променя коренно стила. Лили вече сама си пише постовете, при това на български, а не на интернетица и демонстрира силата на образованието от едно време, като не прави правописни грешки – с което много малко знаменитости могат да се похвалят. За разлика от Петя, която постоянно си пускаше снимки с примата, Николай не си позволява публично да показва близост със звезда номер едно.

Навремето имаше всякакви спекулации защо Лили е махнала пиарката си, дори такива, че не била доволна от финансовите резултати, които й се отчисляват. Дали е така или има друга причина обаче не стана ясно, а и официално обяснение не бе дадено. Факт е, че Лили има навика периодично да подменя хората, които работят за нея.

Боклук

Преди да пристане на Лили, Недеков се занимава с пиара на сметосъбирането в Шумен. Николай се оказва разнороден талант. Завършил е театралната школа МОНТФИЗ, има заложби да рисува, пял е в хора на ансамбъл „Шумен“. Взима също дипломи за журналист, за магистър по пиар и публична администрация.