0

Д женифър Анистън преживяла една доста стресираща вечер, след като била събудена от нахлуващи спецчасти в дома ѝ. 

Инцидентът обаче се оказал една от многото шеги, които били изиграни на много холивудски звезди в последно време.

От полицията в Ел Ей съобщиха, че получили анонимно обаждане, в което се казвало, че имали притеснения за безопасността на "приятел", но не споменали името му.

Подаващият сигнала заявил, че се притеснява за приятеля си, защото не бил добре и можело да си посегне. След това помолил полицаите да проверят и им дал адрес, като запазил анонимност.

Ченгетата се отбили на адреса след полунощ, но били посрещнати от частна охрана, която била изненадана от присъствието им.

Вследствие на това полицията разбрала, че се намира пред къщата на звездата от "Приятели", която била сварена бо бели гащи, трябвало да прекъсне съня си и да стане от леглото, за да има обясни, че всичко е наред и няма намерение да се самонаранява.

За да предотвратят подобен инцедент отново, ченгетата записали адреса и се разбрали да звъннат първо на охраната преди да пращат спецчастите, които да прекъсват съня на Анистън.

Полицията обаче не е затворила случая и е решила да продължи разследването. 

Звездата от "Приятели" не е първата жертва на подобна измама. Крис Браун, Ники Минаж, Риана и Джъстин Бийбър също са имали неочаквани посещение от полицията.