0

Б ратът на голямата поп фолк звезда Меди набира скорост в поп фолка, пусна чисто нов хит. Той изгря съвсем скоро на чалга небосклона, а вече е готов със свой втори самостоятелен сингъл. Песента се казва "Добро момиче" и се очаква да стане тотален хит. Сабатин, както е истинското име на новия фолкизпълнител, беше част от "X фактор" преди няколко години, но точно, както и брат му Меди, не успява да стигне до финала.

Очевидно младата надежда тръгва по стъпките на брат си Меди. Очевидно е, че двамата доста си приличат както по визия, така и по гласови умения. От страни Саби звучи точно като Меди, може би и той ще достигне върховете на по-големия си брат. 

.

 .

Преди три години двамата изкараха един общ хит, но от тогава Саби е създал само една самостоятелна песен. Интересното е, че веднага след пускането Меди я анонсира в социалните мрежи с послание за успех, но не само той, а й спряганата му половинка Моника Валериева, написа "Браво" към сторито за новата песен на Саби.

В края на януари 2022г. Меди създаде свой лейбъл с амбицията да дава път на млади таланти. Първият изпълнител в компанията е Габриела, позната от кастингите на „Гласът на България“. Дебютът й бе в дует с продуцента й, като колаборацията им „Женен“.